Vali Su Vatandaşlarla Bayramlaştı

Kurban Bayramı Namazını Hz.Miktad (Muğdat) Camii’nde kılan Vali Ali İhsan Su, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi tarafından kıldırılan bayram namazının akabinde pandemi kurallarına uyarak cami cemaati ile bayramlaşan Vali Ali İhsan Su, Mersinli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramlarımızın çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Vali Su, bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmemiz gerektiğini söyledi.

Bayramlaşma yaparken pandemi kurallarına dikkat etmenin önemini vurgulayan Vali Su, ülkemizin ve milletimizin Kurban Bayramını tebrik etti.

Vali Su, Kamu Görevlileri ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Ali İhsan Su, bayramlaşma programı çerçevesinde Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Ziyaretlerinde tüm güvenlik güçlerine yürüttükleri çalışmalarda başarılar dileyerek bayramlarını kutlayan Vali Su, daha sonra Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda düzenlenen törende kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İl protokolü üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar ile basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Vali Su, milli ve dini bayramlarımızın daha çok kenetlendiğimiz, kardeşlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirdiğimiz çok özel günler olduğunu ifade etti.

Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik eden Vali Su; “Bayramlaşmalarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterelim. Yola çıkacak vatandaşlarımıza da ayrıca şunu ifade etmek istiyorum. Trafik kurallarına mutlaka uyalım, kemer takmadan yola çıkmayalım, bunun yanında seyir halindeyken telefonla konuşmayalım kurallara en üst derecede riayet edelim. Hız kurallarına riayet edelim. Yola çıkacak vatandaşlarımızın yollarının açık olmasını diliyorum.” dedi.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Ali İhsan Su programa katılanlarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Vali Ali İhsan Su, Şehit ve Gazi Aileleri ile Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Vali Ali İhsan Su, Eşi Zeliha Su Hanımefendi ile birlikte şehit ve gazi aileleri ve yakınlarını evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel’in Arpaçsakarlar, Şehit Jandarma Er İsa Sayın’ın Mevlana mahallesindeki baba evlerini ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, daha sonra Gazi Baki Koçyiğit’in Camili mahallesindeki evini ziyaret ederek şehitlerimiz ve gazimizin ailesi ve yakınlarıyla bayramlaştı. 

Pandemi tedbirlerine uyularak yapılan bayramlaşma ziyaretlerinde devletimizin ve milletimizin şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanında olduğunu kaydeden Vali Ali İhsan Su, tüm şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yâd etti.

Bir yanıt yazın